2012. 09. 05.

iskolakezdés


Igen, ismét szeptember, mikor minden jóravaló pedagógus gyomra apró, sajgó csomóvá tömörül, tudják, apró démonbébik üres tekintetét kell fürkészniük újabb 10 hónapon át.
És még szerencsések, ha csak bambán bámulnak, a legtöbb korcs aktívan és buzgón szarik a fejedre, közben füvet szív a hátsó padban, dühösmadarakat játszik és pizzát zabál.A pedagógusnak nem esik baja amíg ezen nem próbál meg változtatni!
Miután a blogmotort és kitalálóit elküldtem oda ahová gondolom őket, megpróbálom roppant szellemes és maróan gúnyos írásom szánalmas utánzatát reprodukálni, soha semmi baj nem származott még magától elszállt írásokból. Maxuimum pár agyvérzés, az meg nem fáj már senkinek.
Szóval a képről akartam írni egy keveset, na nem mintha bárki elolvasná, de így legalább tényleg azt írok, amit akarok.
Például kaki.
Meg punci.
Szóval az íróm a messzi nyugaton tanította 10 hónapig a messzi nyugat 10 év alatti ivadékait és soha többé lehetőség szerint. Na nem mintha ezt a fejlett nyugat rovására lehetne írni, a fejlett kelet gyerekeit is utálta.
Pofátlan kis patkányok, hangoztatta, nyíltan és őszintén fosnak az arcodba míg te a beledet is kihajtod. Szerencséd van, ha nem jelenik meg apuci a haverjaival, hogy miért voltál képes szar jegyet adni a gyereknek, mikor az olyan szépen tud telefonálni meg távolbahugyozni az udvaron. Az lehet, de ellopja a cigidet és pl az adott tantárgyról fingja sincsen és büszke is rá.
Szóval ennek a tanárembernek volt születésnapja és kapott egy kis nyugtató képet, mondván hamarosan vége a gyötrelmeknek és értelmes felnőtt embereket taníthat, akik azért vannak ott, hogy tanuljanak.
Mellesleg a csóri 6-7 évesek tényleg nem értem mit keresnek iskolapadban, talán, TALÁN 15-6 évesen érdemes lenne elkezdeni az érdemi tanulást, betű és számvetés mehetne korai évekbe-állítólag az agynak jobb de ki tudja-, azután meg ha kinőtt az agya tanulja ami érdekli. Persze én egy fasz vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése