2011. 09. 23.

GOR








Gor egy frusztrált, fájdalmas éjszaka gyermeke.
Az író, aki egy sportegér, több hetes fekvésre volt kárhoztatva, megnyúltak a bokaszallagjai, mert egy sportegér és azokkal mindenféle ilyen dolgok történnek.
És sokat kibír, na de több héten át feküdni az már sok. A közös albérlet, amiben feküdnie kellett, ráadásul nyomasztóan hatott rá.
Egy nyári éjszakán 2007-ben, épp szenvedett, nyöszörgött, dühöngött, forgolódott... és akkor bumm!
Egy gonosz barbár mészárost látott maga előtt akinek egy méretes husánggal egy nálánál nagyobb és erősebb barbár eltöri a hátát. Másnap elmesélte és megszületett az első vázlatunk.


Itt még neve sem volt, csak azt tudtuk, hogy sok vért akarunk látni. Varázslattal egyben tartott, amolyan zombi karakter, aki azért mégsem zombi, de..


Megszületett a történet, szinte magától, már volt menekültekből álló falunk, megmentett, ragaszkodó kislányunk, varázsdeszka a háton, meg igazából minden elem, ami Gort Gorrá teszi.

Elhatároztuk, hogy ideges-kapkodós stílusban, zavart vonalvezetéssel dolgozunk, hogy hősünk lelkiállapotát -és az íróét-, méltóan vissza adhassuk.



Még 2007-ben elkészült 4 epizód, de csúnyának és elnagyoltnak találtuk, 2010-ben újra hozzákezdtünk, már átgondoltabb formában.
Ezt kivételesen publikáltuk is.
Itt elérhető:

http://gorlancai.blogspot.com/

Jelenleg rápihenünk a következő epizódra, talán nyáron olvasható lesz az 5. és a szezonzáró hatodik rész.
De ötlet és muníció van úgy az 50. részig.

Sakkor pár kép:














Aki lelkes és szeretné lapozgatni is és szagolgatni a digitális nyomda szagát, írjon levelet és horribilis összegért postázzuk neki akár az összes eddigi és eljövendő epizódot.

Holnap állatkertbe megyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése